Super

5,0 rating
7. maj 2020

Dejligt nemt bestilling af produktet og det virker

Kristian Gusatovic

hurtig hjælp og respons

5,0 rating
6. maj 2020

har været en del udbyder igennem , men mit endelige valg er faldet her grundet super EPG og super service samt et rigtig godt kanal ,film og serie udvalg
kan kun anbefales

René

inst af box

5,0 rating
6. april 2020

Fin fin oplevelse, og fået klarhed over box installation.
Hurtig og kvik hjælp.
Og det kører bare.

Frands

prof app

4,0 rating
6. april 2020

app og indhold virker meget professionelt også på apple tv og står knivskarpt –

Stefano

super god service

5,0 rating
4. april 2020

havde problemer med mit tv sinal .skrev på deres tjat .og det blev fikset lydenhurtigt .og super god kundeservice .

claus

Kan klart anbefales

5,0 rating
14. marts 2020

Har lige købt 12 måneder efter jeg havde prøvet 10 dage

Johnny

En verden af underholdning for mine fødder

5,0 rating
9. marts 2020

Har led længe efter præcis så fantastisk et produkt som dette og nu er det her endelig til en fed pris og det hele var bare så super nemt at få op at køre og har nu adgang til tv fra hele verden.

Kristian Vorre Rasmussen

Rigtig god sevice

5,0 rating
7. marts 2020

Har købt 10 dage og det virker rigtig godt kan varmt anbefale det er fuldt tilfreds

Johnny

fedt tv for alle

5,0 rating
4. marts 2020

super godt produkt. outstanding kundeservice.

kate

Bedste service ever

5,0 rating
2. marts 2020

Jeg har købt adgang til iptv, og er virkelig imponeret over, at det fungerer så godt hos Jer. Kan helt klart anbefale 1iptvforall. Super dygtige og kompetente medarbejdere! Alt i alt en god oplevelse!

Ismail

Kundeservice

5,0 rating
2. marts 2020

Har kontaktet kundeservice et par gange vedr spørgsmål om produktet og udstyret.
Super support, kan klart anbefales.
Jeg bliver snarest kunde 👍

Ole

SUPER

5,0 rating
2. marts 2020

Super fed support, var oppe og køre efter 5 min. Skal helt sikkert har 1 års abonnement efter mine 10 dage på prøve.

Henrik

Opsætning af iptv

4,0 rating
2. marts 2020

Hans var super, skridt for skridt, you tube video, så virkede det super.

Kenneth Knudsen

Virker

5,0 rating
2. marts 2020

Virker fint og når det ikke gør så er der fin information om status

Carsten

Super

5,0 rating
1. marts 2020

Syntes de leverer deres vare på super måde og de er hurtig til at kigge på tingene når man henvender sig

Kenneth Andersen

God service

5,0 rating
1. marts 2020

Havde brug for hjælp en søndag aften, et besked til chatten og 5 minutter så var jeg oppe igen.
God stil.

Troels

Fedt indhold + TVIP boxen.

5,0 rating
1. marts 2020

Rigtig mange nye film og tv serier. Jeg bruger den TVIP box jeg har køb af dem og den fungere godt og måtte kun vente 3 dage så kom den med gls.

Kim k m

No Title

5,0 rating
1. marts 2020

Kvaliteten er helt i top med danske kanaler, og må sige deres chat support den spiller bare.. De er der altid når man lige skal bruge dem…

Troels T

No Title

5,0 rating
1. marts 2020

Super hurtig support der hjalp mig igennem min første opsætning af iptv på min MAG box..
Kan varm anbefale den her side til køb af iptv…

Helle
error: Content is protected !!